Costa Rica Tarrazu San Rafael

Káva s ovocným aroma, výraznou kyselostí a chutí kakaa a zralých třešní je považována za nejlepší kostarickou SHB kávu (tzn. pěstovanou v nadmořské výšce 1 200-2 000 m n.m.)

 

 

Chcete kávu namlít?
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
197 Kč 267 Kč 438 Kč 831 Kč 197 Kč 267 Kč 438 Kč 831 Kč 197 Kč 267 Kč 438 Kč 831 Kč 197 Kč 267 Kč 438 Kč 831 Kč 197 Kč 267 Kč 438 Kč 831 Kč 197 Kč 267 Kč 438 Kč 831 Kč od 197 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 58/150 58/250 58/500 58/100 58/501 58/502 58/503 58/504 58/505 58/506 58/507 58/508 58/509 58/510 58/511 58/512 58/513 58/514 58/515 58/516 58/517 58/518 58/519 58/520 Zvolte variantu
Costa Rica Tarrazu San Rafael

Detailní popis produktu

Poznámky:

Stát: Kostarika
Region: Tarrazú.
Nadmořská výška: 1 200 - 2 000 m .n.m.
Odrůda: Caturra a Catuai
Sklizeň: prosinec - únor
Zpracování: mokré, bubnové sušení

Popis:

                              Pohoří Tarrazú patří k nejznámějším kávovníkovým regionům na světě.

Na jih od San José najdete majestátní hory Tarrazú. Oblast leží skrytá mezi pobřežím Tichého oceánu, Central Valley a hřebeny Cordillera de Talamanca.

Káva z této oblasti je považována za nejlepší kostarickou SHB (Strictly Hard Bean) kávu, která se pěstuje v nadmořské výšce 1 200 – 2 000 m n.m. Bohatá sopečná půda, vysoká nadmořská výška a dokonalá kombinace slunečního světla, teploty a srážek jsou základními prvky k produkci této výjimečné kávy.

Tarrazú San Rafael je SHB káva se 150 letou tradicí. Mezinárodní poroty uznaly San Rafael RZ Tarrazú za nejlepší kávu z regionu Tarrazú. Tato káva se vyznačuje silnou vůní, výraznou kyselostí a hladkým tělem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Espresso roast
Acidita: Výraznější
Tělo: Střední
Pražení: Espresso
Aroma: Ovocné, lehké květinové
Chuť: Kakaa s tóny zralých třešní