Indonesia Ara Kallosi Gr.1

 

Indonesia Ara Kallosi Gr.1 je káva z oblasti Sulawesi, která se vyznačuje nízkou aciditou, kořeněným a čokoládovým aroma a sladkou chuť s jemnými zemitými tóny. Tato káva pochází z malých farem, kde se pěstuje a zpracovává ručně, což jí dodává charakteristickou kvalitu. 

 

Chcete kávu namlít?
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
216 Kč 286 Kč 469 Kč 899 Kč 216 Kč 286 Kč 469 Kč 899 Kč 216 Kč 286 Kč 469 Kč 899 Kč 216 Kč 286 Kč 469 Kč 899 Kč 216 Kč 286 Kč 469 Kč 899 Kč 216 Kč 286 Kč 469 Kč 899 Kč od 216 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 85/158 85/258 85/508 85/1KG9 85/152 85/252 85/502 85/1KG3 85/153 85/253 85/503 85/1KG4 85/154 85/254 85/504 85/1KG5 85/155 85/255 85/505 85/1KG6 85/156 85/256 85/506 85/1KG7 Zvolte variantu
Indonesia Ara Kallosi Gr.1

Detailní popis produktu

Poznámky

Země: Indonésie

Oblast: Sulawesi, Toraja

Nadmořská výška: 1300 - 1800 metrů

Zpracování: mokré, loupané (poloprázdné)

Odrůda: Djember

Sklizeň: květen – srpen

Popis:

Sulawesi, další z indonéských ostrovů známých svými kávovníky. Ostrov se může pochlubit třemi horskými regiony, které produkují vynikající druhy arabiky: Toraja, Kalossi a Mamasa. 

Kalossi Arabica se vyrábí na vysočině jižně od Tanah Toraja v regionu Enrekang. Vysoká nadmořská výška a sopečná půda jsou ideální pro pěstování kávy a roční produkce se pohybuje od 5 000 do 10 000 tun.

Veškerá Kallossi je zpracována mokrým procesem (gillig basah), který se běžně používá na severu Sumatry. Tento proces produkuje kávu, která se vyznačuje zemitými tóny s výrazným aroma a podobně jako ostatní indonéské kávy má velmi nízkou kyselost.

Doplňkové parametry

Kategorie: Espresso roast
Acidita: nízká
Tělo: plné
Pražení: espresso/filtr
Aroma: kořeněné a čokoládové
Chuť: sladká s jemnými zemitými tóny